Емајлиран челик

Завршна обработка: Слонова коска

Носачите на садови од лиено железо и емајлирани капаци за горилниците

Боја на рачките: стар месинг или во боја на челик

Електронско палење

Сигурносен вентил со ултра-брза термичка заштита

Горилници:

Мал горилник: 1 x 1.000 W

Полу-експрес: 2 x 1.750 W

Експрес: 1 x 2.700 W

Вкупна моќ: 7.200 W

Стандардно вградување:

Тип на изрез на работната површина: стандардно вградување

Димензии на плочата: 590 x 500 mm

Вградна длабочина: 35 mm

Изрез на работната површина: 560 x 480 mm

Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

4

Sirina ploce

60

Finish

Емајлиран челик

Boja

Слонова коска

Proizvodaci

Foster

Eestetika foster

Elettra, Elettra 4F colour