Нерѓосувачки челик: AISI 304

Завршна обработка: Брусен челик

Носачите на садови од лиено железо и емајлирани капаци за горилниците

Електронско палење

Сигурносни вентили со ултра-брза термичка заштита

Горилници:

Полу-експрес: 2 x 1.750 W

Горилник со двојна круна: 2 x 5.000 W

Вкупна моќ: 11.750 W

Стандардно вградување:

Тип на изрез на работната површина: стандардно вградување

Димензии на плочата: 860 x 500 mm

Вградна длабочина: 61 mm

Изрез на работната површина: 840 x 480 mm

Моделот се испорачува содва држача за Wok сад.

Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

3

Sirina ploce

86

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Proizvodaci

Foster

Eestetika foster

FL