Нерѓосувачки челик: AISI 304

Завршна обработка: Брусен челик

Носачи за садови од лиено железо и емајлирани капаци за горилници

Електронско палење

Сигурносни вентили со ултра-брза термичка заштита

Горилници:

Горилник со двојна круна: 2 x 5.000 W

Вкупна моќ: 10.000 W

Стандардно вградување:

Тип на изрез на работна површина: стандардно вградување

Димензии на плоча: 353 x 513 mm

Вградна длабочина: 66 mm

Моделот се испорачува со два држачи за Wok сад.

Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

2

Sirina ploce

75

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Proizvodaci

Foster

Eestetika foster

FL