Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1 mm

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на секое корито: 34 x 40 cm

Димензии на садоперот: 760 x 450 mm

Тип на изрез на работната површина: подградно вградување

Одвод на садоперот: 3,5 инчи

P2, T2, Z2 додатоци за садопер може да се користат исклучиво со N3 даска за сечење.

Tip ivice

Подграден

Dubina sudopere

19.5

Broj korita sudopere

2

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

80

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

KE, KE – R15

Proizvodaci

Foster