Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1 mm

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на секое корито: 340 x 400 x 200 mm (висина)

Димензии на садоперот: 860 x 500 mm

Изрез на работната површина: 840 x 480 mm

Тип на изрез на работната површина: стандардно вградување

Одвод на садоперот: 3,5 инчи

Tip ivice

Standardna, Насаден

Dubina sudopere

20

Broj korita sudopere

2

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

80, 90

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

KS

Proizvodaci

Foster