Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1 mm

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на секое корито: 34 x 40 cm (висина)

Димензии на садоперот: 785 x 460 mm

Тип на изрез на работната површина: подградно вградување

Одвод на садоперот: 3,5 инчи

Tip ivice

Подграден

Dubina sudopere

20

Broj korita sudopere

2

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

80

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

Quadra

Proizvodaci

Foster