Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1 mm

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на коритото: 71 x 40 cm (висина)

Димензии на садоперот: 760 x 500 mm

Тип на изрез на работната површина: подградно вградување

Одвод на садоперот: 3,5 инчи

T i Z додатоци може да се користат исклучиво само со L3 даска за сечење.

Tip ivice

Подграден

Dubina sudopere

20

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

80

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

Quadra

Proizvodaci

Foster