Нерѓосувачки челик: AISI 304

Завршна обработка: Брусен челик

Носачи на садови од лиено железо и емајлирани капаци за горилници

Електронско палење

Сигурносни вентили со ултра-брза термичка заштита

Горилници:

Полу-eкспрес: 1 x 1.750 W

Горилник со двојна круна: 2 x 5.000 W

Вкупна моќ: 11.750 W

Тип на изрез на работна површина: Q4

Димензии на плоча: 890 x 520 mm

Вградна длабочина: 65 mm

Изрез на работна површина: 870 x 500 mm

Додаток 2 може да се користи со овој модел на плоча.

Моделот се испорачува со два држачи за Wok сад и подметач од лиено железо.

Tip ivice

Q4 ивица на садоперот

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

3

Sirina ploce

89

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Proizvodaci

Foster

Eestetika foster

S4000