Нерѓосувачки челик: AISI 304

Завршна обработка: Брусен челик

Носачи на садови од лиено железо и емајлирани капаци за горилници

Електрично палење

Сигурносен вентил со ултра-брза термичка заштита

Горилници:

Мал горилник: 1 x 1.100 W

Полу-експресен: 2 x 1.750 W

Експресен: 1 x 3.000 W

Вкупна моќ: 7.600 W

Q4 ивици на плоча:

Тип на изрез на работна површина: Q4

Димензии на плоча: 620 x 520 mm

Вградна длабочина: 61 mm

Изрез на работна површина: 560 x 480 mm

Порамнето вградување:

Тип на изрез на работна површина: flush-mount

Димензии на плоча: 620 x 520 mm

Вградна длабочина 65 cm

Додаток 6 може да се користи со овој модел на плоча.

Tip ivice

Рамно вградување

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

4

Sirina ploce

60

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Proizvodaci

Foster

Eestetika foster

S4000