Нерѓосувачки челик: AISI 304

Завршна обработка: Брусен челик

Носачи на садови од лиено железо и емајлирани капаци за горилници

Електронско палење

Сигурносен вентил со ултра-брза термичка заштита

Горилници:

Горилник со двојна круна: 1 x 4.500 W

Вкупна моќ: 4.500 W

Q4 ивици на плоча:

Тип на изрез на работна површина: Q4

Димензии на плоча: 450 x 520 mm

Вградна длабочина: 61 mm

Изрез на работна површина: 430 x 480 mm

Додаток 2 може да се користи со овој модел на плоча.

Моделот се испорачува со држач за Wok садиподметач од лиено железо.

Tip ivice

Q4 ивица на садоперот

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

1

Sirina ploce

45

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Proizvodaci

Foster

Eestetika foster

S4000, S4000 Domino