Двојна континуирана индукција

Број на нивоа за моќ на готвење: 9

Двоен Powerboost

Контрола на допир

4 лизгачки прекинувачи

Безбедносно заклучување

Вкупна моќ: 7.400 W

Зони за готвење:

Две леви: 180 x 220 mm – 2.100 W – со powerbooster 2.600 W -со двоен powerbooster 3.700 W

Две десни: 180 x 220 mm – 2.100 W – со powerbooster 2.600 W – со двоен powerbooster 3.700 W

Приклучување на напон:

Монофазен приклучок (V): 230V˜1P N

Двофазен приклучок (V): 400V˜2P N

Фреквенција на напон (Hz): 50-60 Hz

Вградување:

Тип на изрез на работната површина: flat-edge / flush-mount

Димензии на плочата: 590 x 520 mm

Вградна длабочина: 53 mm

Tip ivice

SF Коса ивица

Tip ploce za kuvanje

Индукциона плоча

Broj kuvajucih mesta

4

Sirina ploce

60

Boja

Црна

Proizvodaci

Foster

Eestetika foster

S4000, S4000 Line