Број на нивоа за моќ на готвење: 9

Powerboost

Електронско програмирање

Контрола на допир

Лизгачки прекинувач

Безбедносно заклучување

Вкупна моќ: 7.400 W

Зони за готвење:

Напред лево: Ø 250 mm – 2.300 W – со powerbooster 3.000 W

Назад лево: Ø 180 mm – 1.200 W – со powerbooster 1.400 W

Напред десно: Ø 220 mm – 2.300 W – со powerbooster 3.000 W

Назад десно: Ø 160 mm – 1.200 W – со powerbooster 1.400 W

Приклучување на напон:

Монофазен приклучок (V): 230V˜1P N

Двофазен приклучок (V): 400V˜2P N

Фреквенција на напон (Hz): 50-60 Hz

Вградување:

Тип на изрез на работната површина: flat-edge / flush-mount

Димензии на плочата: 800 x 520 mm

Вградна длабочина: 53 mm

Tip ivice

SF Коса ивица

Tip ploce za kuvanje

Индукциона плоча

Broj kuvajucih mesta

4

Sirina ploce

80

Boja

Црна

Proizvodaci

Foster

Eestetika foster

S4000