Плоча за готвење

5 зони за готвење
Предна лева: 1000 W
Задна лева: 1800 W
Централна: 5000 W
Предна десна: 2900 W
Задна десна: 1800 W
Носачите на садови од лиено железо
Сигурносни вентили
Автоматско електронско палење
Носач за ѓезве за кафе
Подлога од лиено железо за вок сад

Рерна

Бруто зафатнина: 126 l
Нето зафатнина: 115 l
Програмобилен дигитален часовник
Систем на ладење: кружење на воздух
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
4 нивоа на печење
Внатрешното стакло се вади за чистење
Сигурносни вентили
Комплет за ражен
Грил плех: 2
Хромирани полици: 2

Приклучување на напон

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz
Осигурувач (A): 37 A
Напон I: 220-240 V
Напон II: 380-415 V
Приклучна моќ: 8500 W
Приклучување на гас: 12700 W

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Sirina sporeta

90

Broj kuvajucih mesta

5

Boja

Крем

Estetika smeg

Victoria

Proizvodaci

Smeg