Нерѓосувачки челик: AISI 304

Завршна обработка: Брусен челик

Носачи за садови од лиено железо и емајлирани капаци за горилници

Електронско палење

Сигурносен вентил со ултра-брза термичка заштита

Горилници:

Мал горилник: 1.100 W

Полу-eкспресен: 1.750 W

Горилник со тројна круна: 3.800 W

Вкупна моќ: 6.650 W

Порамнето вградување:

Тип на изрез на работна површина: flush-mount

Димензии на плоча: 925 x 368 mm

Вградна длабочина: 70 mm

Додаток 2 и 6 можат да се користат со овој модел на плоча.

Моделот се испорачува со држач за Wok сад.

Tip ivice

Рамно вградување

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

3

Sirina ploce

92,5

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Proizvodaci

Foster

Eestetika foster

S4000, S4000 Line