Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1mm

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на корито: 45 x 40 cm

Димензии на садопер: 500 x 450 mm

Тип на изрез на работна површина: flush-mount

Одвод на садопер: Space 3,5 инчи

T, T1, T2 и Z, Z2 додатоците за садопери можат да се користат исклучиво со L3 даската за сечење.
P2 додатокот за садопер може да се користи исклучиво со N3 даската за сечење.

Tip ivice

Standardna, Насаден, Рамно вградување

Dubina sudopere

20

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

60

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

S4001

Proizvodaci

Foster