Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1 mm

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на коритото: 730 x 440 x 215 mm (висина)

Димензии на садоперот: 790 x 500 mm

Изрез на работната површина: 770 x 480 mm

Тип на изрез на работната површина: стандардно вградување

Одвод на садоперот: 7″

T и Z додатоците за садопер може да се користат искучиво со L2 даска за сечење.

 

Tip ivice

Standardna

Dubina sudopere

21.5

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

80

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

Tornado

Proizvodaci

Foster