Садопер Foster Vintage Gun Metal KE – R15

Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1 mm

Завршна обработка: Gun metal

Димензии на коритото: 500 x 400 x 195 mm (висина)

Димензии на садоперот: 540 x 440 mm

Изрез на работната површина: погледнете ја сликата со димензиите на изрезот

Тип на изрезот на работната површина: за подградно вградување

Одвод на садоперот: 3,5 inči

T i Z додатоците за садопер може да се користат исклучиво со L3 даска за сечење.

P2, T2, Z2 додаток за садопер може да се користи исклучиво со N3 даска за сечење.

Tip ivice

Подграден

Dubina sudopere

19.5

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Челик

Finish

Gun Metal

Boja

Gunmetal

Eestetika foster

KE, KE – Gun Metal, KE – R15

Proizvodaci

Foster