Smeg MID6DKXполупрофесионална кујнска славина со туш глава

Завршна обработка:мат црна

Висина на производот: 480 mm

Агол на ротација: 360°

Материјал: Нерѓосувачки челик

Керамички дискови за заштеда на вода и енергија

 

 

Boja

Мат црна, Црна

Slavina

Со туш глава

Proizvodaci

Smeg