Карактеристики

Енергетска класа: F
Годишна потрошувачка: 326 KW/h
Климатска класа: SN-T
Бучава: 42 dB(D)
Нето зафатнина, вкупно: 379 l
Од кои, фрижидерски дел: 276 l
BioFresh: 57 l
Замрзнувачки дел: 125 l
Бруто зафатнина, вкупно: 462 l
Од кои, фрижидерски дел: 277 l
BioFresh: 66 l
Замрзнувачки дел: 148 l

Ракување и контрола

LCD дисплеј со дигитално прикажување на температура
Контрола на допир

Фрижидерски дел

0° C оддел: BioFreshPlus
Начин на одмрзнување: автоматски
Начин на ладење:динамичко
Осветлување: LED

Замрзнувачки дел

Начин на ладење: NoFrost
Начин на одмрзнување: автоматски
Време на одржување на температура во случај на прекин на електрична енергија или дефект : 30 h
Капацитет на замрзнување за 24h: 12 kg
Број на фиоки: 2
Осветлување: LED
Ледомат

Boja

Бела

Brand

Liebherr

Konstrukcija frizidera

FrenchDoor, Вграден

Oprema frizidera

PremiumPlus, Дигитален приказ на температурата

Proizvodaci

Liebherr

Sirina frizidera

75

Strana otvaranja vrata

од десно кон лево

Tehnologije fz

BioFresh, NoFrost, Ледомат

Zapremina biofresh

57

Zapremina frizidera

276

Zapremina zamrzivaca

103

Tip frizidera

Вграден