LIEBHERR ECBN 6256 PremiumPlus koмбиниран “french door” фрижидер со NoFrost замрзнувач и BioFresh технологија

Карактеристики

Енергетска класа: F
Годишна потрошувачка: 322 KW/h
Климатска класа: SN-T
Бучава: 40 dB(C)
Нето зафатнина, вкупно: 471 l
Од кои, фрижидерски дел: 357 l
BioFresh: 68 l
Замрзнувачки дел: 114 l
Бруто зафатнина, вкупно: 585 l
Oд кои, фрижидерски дел: 363 l
BioFresh: 73 l
Замрзнувачки дел: 160 l

Ракување и контрола

Дигитален приказ на температурата
Контрола на допир

Фрижидерски дел

0° C oддел: BioFresh
Начин на одмрзнување: автоматски
Начин на ладење:динамичко
Осветлување: LED плафонско осветлување
Вграден филтер со активен јаглен

Замрзнувачки дел

Начин на ладење: NoFrost
Начин на одмрзнување: автоматски
Време на одржување на температура во случај на прекин на електрична енергија или дефект: 40 h
Капацитет на замрзнување за 24h: 11 kg
Број на фиоки: 2
Осветлување: LED
Ледомат

Дополнителни карактеристики

Страна на отварање на вратата:фиксирани шарки

LIEBHERR ECBN 6256 PremiumPlus

Težina 177 kg
Dimenzii 75 × 96,6 × 212,5 cm
Boja

Бела

Brand

Liebherr

Konstrukcija frizidera

FrenchDoor, Вграден

Oprema frizidera

PremiumPlus, Дигитален приказ на температурата

Proizvodaci

Liebherr

Sirina frizidera

97

Tehnologije fz

BioFresh, NoFrost, Ледомат

Zapremina biofresh

68

Zapremina frizidera

357

Zapremina zamrzivaca

114

Tip frizidera

Вграден