Дизајн

Црна боја,детали од нерѓосувачки челик

Носачите на садови од лиено железо

Начин на подесување: Контролни рачки

Автоматско вклучување

Горилници

Преден централен – мал горилник: 1100 W

Заден централен – брз: 3100 W

Сигурносни вентили

Ракување од предната страна

Боја на рачките: Црна

Напон (V): 220-240 V

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Domino, Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

2

Sirina ploce

38

Boja

Црна

Estetika smeg

Dolce Stil Novo

Proizvodaci

Smeg