Дизајн

Црна боја,детали од бакар

Носачите на садови од лиено железо

Начин на подесување: Контролни рачки

Автоматско вклучување

Горилници:

Лев – ултра брз: 6000 W

Централен заден – полу-експрес: 1700 W

Централен преден – полу-експрес: 1700 W

Заден десно – експрес: 2600 W

Преден десно – мал горилник: 1100 W

Сигурносни вентили

Ракување од напред

Боја на рачките: Црна

Напон (V): 220-240 V

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

5

Sirina ploce

90

Boja

Бакарна, Црна

Estetika smeg

Dolce Stil Novo

Proizvodaci

Smeg