Дизајн

Црна боја,детали од бакар

Носачите на садови од лиено железо

Начин на подесување: Контролни рачки

Автоматско вклучување

Горилници:

Преден лев – мал горилник: 1100 W

Заден лев -полу-експрес: 1700 W

Централен – ултра брз: 4200 W

Заден десно – експрес: 2600 W

Преден десно – мал горилник: 1100 W

Сигурносни вентили

Ракување од предна страна

Боја на рачките: Црна

Напон (V): 220-240 V

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

5

Sirina ploce

75

Boja

Црна

Estetika smeg

Dolce Stil Novo

Proizvodaci

Smeg