Smeg SIA1963DG индукциска плотна за готвење со ширина 90 cm со 6 места за готвење

Дизајн
Нептун сива боја
Завршна обработка: стакло
Vivo Screen Max екран

Програми /Функции
Број на места за готвење: 6
Број на индукциски места за готвење: 6
Број на места за готвење со booster-и: 6
Број на флексибилни зони: 3
Број на нивоа на моќ за готвење: 17
Прекинувач за палење и гасење
Автоматска функција за одржување на јадењата топли

Ракување
Начин на подесување:Контрола на допир, Vivo Screen Max екран на допир

Опции
Загревање под точката на вриење
Можност за загревање на ниска температура
Електронски програмски часовник со функција исклучување и потсетник: 6
Приказ за преостанато време: 1
Звучен аларм за крај на готвењето
Индикатор за преостанато време
Заклучување на командите заради спречување неправилна работа
Брзо бирање на нивоата за готвење

Зони за готвење

Централна – индукциска – мултизона – 2400 W – со booster 3700 W – 84.0 x 40.0 cm

Технички карактеристики
Автоматско подесување на пречникот на зоната за готвење соодветно на садот за готвење
Автоматско детектирање на садовите
Индикатор за најмал пречник на зоната за готвење
Автоматско исклучување во случај на прегревање и протекување
Индикатор на преостаната топлина
Заштита од неправилна работа

Приклучување на напон
Монофазен приклучок (V): 220-240 V
Трофазен приклучок (V): 380-415 V
Приклучна моќ (W): 11100 W
Осигурувач (A):49 A
Фрекфенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Smeg SIA1963DG

Težina 21,7 kg
Dimenzii 57 × 100 × 12 cm
Tip ivice

Standardna, Рамно вградување

Tip ploce za kuvanje

Индукциона плоча

Broj kuvajucih mesta

6

Sirina ploce

90

Boja

Neptun сива

Estetika smeg

Linea

Proizvodaci

Smeg