Карактеристики

Енергетска класа: A
Годишна потрошувачка: 168 KW/h
Климатска класа: SN-ST
Бучава: 41 dB
Нето зафатнина, вкупно: 395 l
Бруто зафатнина, вкупно: 427 l

Ракување и контрола

Дигитално прикажување на температура
Контролни копчиња
Број на температурни зони: 1
Температура на винскиот кабинет: од 5°C до 20°C
Сигнал за известување за отворена врата: оптички и звучен

Вински кабинет

Начин на ладење:динамичко
Максимален број на шишиња 0,75 l, тип Bordeaux: 200
Осветлување: флуоресцентна цевка
Број на полици: 6
Стаклена врата

Дополнителни карактеристики

Страна на отворање на врата: на десно (можна е промена на страна)

Težina 85 kg
Dimenzii 82,9 × 61,5 × 170,6 cm
Konstrukcija

Слободностоечки

Sirina vinskog kabineta

60

Boja

Црна

Zapremina vinskogkabineta

395

No temp zone

1 темп. зона

Proizvodaci

Liebherr

Tip frizidera

Слободностоечки