Површина од црно калено стакло

Бордура ширина: 10 mm

Пречник на заоблени агли на корито: 15 mm

Раб кој спречува прелевање

Димензии на корито: 340 x 400 x 200 mm

Одвод на лева страна

Припремен отвор за славина

Се испорачува со: oдвод, жабици за монтажа и сифон со приклучок на машина за миење на садови

 

 

Tip ivice

Standardna

Strana sudopere

Лева

Boja

Inox, Црна

Broj korita sudopere

1

Dubina sudopere

20

Materijal sudopere

Стакло, Челик

Sirina korpusa sudopera

60

Proizvodaci

Smeg