Карактеристики

Енергетска класа: G
Годишна потрошувачка: 140 KW/h
Ниво на бучава: SN-ST
Бучава: 39 dB(C)
Нето зафатнина, вкупно: 525 l
Бруто зафатнина, вкупно: 573 l

Ракување и контрола

Дигитално прикажување на температура
Контролни копчиња
Број на температурни зони: 1
Температура на винскиот кабинет: од 5°C до 20°C
Сигнал за предупредување на отворена врата: звучен

Вински кабинет

Начин на ладење:динамичко
Максимален број на шишиња 0,75 l, тип Bordeaux: 253
Осветлување: LED осветлување
Број на полици: 7

Дополнителни карактеристики

Страна на отворање на врата: на десно (можна промена на страна)

Težina 113 kg
Dimenzii 82,9 × 75,9 × 198 cm
Konstrukcija

Слободностоечки

Sirina vinskog kabineta

70

Boja

Браон

Zapremina vinskogkabineta

525

No temp zone

1 темп. зона

Proizvodaci

Liebherr

Tip frizidera

Слободностоечки