Карактеристики

Енергетска класа: F
Годишна потрошувачка: 125 KW/h
Климатска класа: SN-T
Бучава: 39 dB(C)
Нето зафатнина, вкупно: 625 l
Бруто зафатнина, вкупно: 666 l

Ракување и контрола

Дигитално прикажување на температура
Контролни копчиња
Број на температурни зони: 1
Температура на винскиот кабинет: од 5°C до 20°C
Сигнал за известување за отворена врата: оптички и звучен

Вински кабинет

Начин на ладење:динамичко
Максимален број на шишиња 0,75 l, тип Bordeaux: 312
Осветлување: LED осветлување
Број на полици: 7

Дополнителни карактеристики

Страна на отварање на врата: на десно (можна е промена на страна)

Težina 95 kg
Dimenzii 83,5 × 76,5 × 199,9 cm
Konstrukcija

Слободностоечки

Sirina vinskog kabineta

75

Boja

Браон

Zapremina vinskogkabineta

625

No temp zone

1 темп. зона

Proizvodaci

Liebherr

Tip frizidera

Слободностоечки