Индукциска плоча за готвење

5 зони за готвење
Предна лева индукција: 1400 W – booster 2200 W – Ø 14.5
Задна лева индукција: 2600 W – booster 3000 W – Ø 18.0 cm
Централна индукција: 2600 W – booster 3700 W – Ø 27.0 cm
Предна десна индукција: 2300 W – booster 3700 W – Ø 21.0 cm
Задна десна индукција: 1400 W – booster 2200 W – Ø 14.5 cm

Рерна

Зафатнина: 115 l
Пиролитичко самочистење на рерна
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
Електричен часовник за почеток и крај на печењето
Температура на печење: од 50°C до 280°C
Осветлување: 4 халогени сијалици 40 W
5 нивоа на печење
Внатрешноста на рерната од емајлиран челик кој лесно се одржува
Вратата на рерната со четвороструко стакло
Внатрешното стакло се вади за чистење
Звучен аларм
Електричен грил
Сигурносни вентили
Широк плех: 2
Решеткаста полица со заден граничник: 2
Сет за ражен: 1
Телескопски водилки со парцијално извлекување: 1 пар

Приклучување на напон

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz
Осигурувач (A): 53 A
Напон: 220-240 V
Приклучна моќ: 12000 W

Tip ploce za kuvanje

Индукциона плоча

Sirina sporeta

90

Broj kuvajucih mesta

5

Boja

Inox

Estetika smeg

Opera

Proizvodaci

Smeg