Плоча за готвење

6 места за готвење
Предна лева: 4200 W – ултра брза со двоен прстен
Задна лева: 3000 W – брза
Предна централна: 1000 W
Задна централна: 1900 W – издолжен горилник за пржење на риби
Предна десна: 1800 W
Задна десна: 3000 W – брза
Мат црни емајлирани капаци за горилниците
Мат црни емајлирани носачи за садови
Сигурносни вентили
Носач за ѓезве за кафе

Рерна

Зафатнина: 90 l
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
Електричен часовник за почеток и крај на печењето
Температура на печење: од 50°C до 250°C
Осветлување: 2 халогени ламби
Ладна врата
4 нивоа на печење
Внатрешноста на рерната од емајлиран челик кој лесно се одржува
Вратата на рерната со тројно стакло
Внатрешното стакло се вади за чистење
Звучен аларм
Електричен грил
Сигурносни вентили
Сет за ражен: 1
Плех за печење: 2
Решеткаста полица со заден граничник: 1

Приклучување на напон

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz
Осигурувач (A): 18 A
Напон: 220-240 V
Приклучна моќ: 4100 W

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Sirina sporeta

90

Broj kuvajucih mesta

6

Boja

Црна

Estetika smeg

Classic

Proizvodaci

Smeg