Дизајн

Крем боја

Програми /Функции

Подготовка на еден или два напитоци од кафе истовремено
Екстракција на кафе само при доволно постигната темепратура
Автоматска подготовка на капучино со одвоен сад за млеко
Функција на врела вода за чај и други напитоци
Опција за подготовка од претходно мелено кафе
Прилагодлива јачина на вкусот на кафето на 5 нивоа
Подеслива количина на вода за подготовка на напитоци од кафе во 3 степени
Контрола на количината на пена за капучино
Автоматско плакнење при секое вклучување и исклучување на апаратот
Можност за програмирање на времето на вклучување на апаратот (пр.рано наутро)
Автоматска декалцификација
Прилагодлива финост на мелење
Подеслива температура за екстракција на кафето во 3 степени
Подесување на тврдоста на водата
Индикација за ниско ниво на вода
Автоматски програми: 30

Управување

Црно-бел LCD дисплеј

Технички карактеристики

Оддел за кафе во зрно
Оддел за мелено кафе
Сад за вода на извлекување
Сад за искористено кафе
Цевче за млеко на извлекување
Осветлување: 2
Цевче за кафе на извлекување
Дозер за пареа за капучино

Приклучување на напон

Напон (V): 220-240 V
Приклучна моќ (W): 1350 W
Осигурувач (A): 5.6 A
Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Konstrukcija

Вграден

Boja

Крем

Estetika smeg

Colonial, Cortina

Proizvodaci

Smeg