Плоча за готвење

4 зони за готвење
Предна лева: двојна – 2200 W – Ø 21.0 cm
Задна лева: 1800 W – Ø 18.0 cm
Предна десна: 1200 W – Ø 14.0 cm
Задна десна: 1800 W – Ø 18.0 cm

Рерна

Зафатнина: 79 l
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
Електричен часовник за почеток и крај на печењето
Температура на печење: од 40°C до 260°C
Осветлување: 1 халогена светилка
5 нивоа на печење
Внатрешноста на рерната од емајлиран челик кој лесно се одржува
Врата на рерна со двослојно стакло
Внатрешното стакло се вади за чистење
Звучен аларм
Електричен грил
Сигурносни вентили
Грил решетка: 1
Плех 20 mm длабочина: 1
Плех 40 mm длабочина: 1
Решеткаста полица со заден граничник: 1
Гребалка: 1
Телескопски шини со делимично извлекување: 1

Приклучување на напон

Фреквенција на напон (Hz): 50 Hz
Осигурувач (A): 47 A
Напон: 220-240 V
Приклучна моќ: 10700 W

Tip ploce za kuvanje

Инфрацрвена плоча

Sirina sporeta

60

Broj kuvajucih mesta

4

Boja

Антрацит

Estetika smeg

Colonial

Proizvodaci

Smeg