Команди со прекинувачи

3 вшмукувачки брзини

2 Алуминиумски филтери за маснотии

2 халогени сијалици (20 W)

Пречник на одводот: Ø 150 mm

Максимална вшмукувачка моќ во слободен режим: 430 m3/h

Моќ на моторот: 140 W

Бучава: 57 dB(A)

Брзина I II III IV Интензивна
Вшмукувачка моќ [m3/h]: 235 330 400
Бучава [dB(A)]: 57 66 70
Tip aspiratora

Вграден

Usisna aspiratora

430

Sirina aspiratora

52

Boja

Inox, Сатинирана

Proizvodaci

Smeg