Плоча за готвење

5 зони за готвење
Напред лево – Индукција – 1400W – Ø 145 mm
Назад лево – Индукција – 1850 W – Ø 180 mm
Централна – Индукција – 2600 W – Ø 270 mm
Назад десно – Индукција – 2300 W – Ø 210 mm
Напред десно – Индукција – 1400 W – Ø 145 mm

Зафатнина: 129 l
Чистење на рерната: пиролиза
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
Електричен часовник за почеток и крај на печењето
Температура на печењето: од 50°C до 260°C
Осветлување: 2 халогени ламби
Ладна врата
5 нивоа на печење
Внатрешноста на рерната од емајлиран челик кој лесно се одржува
Вратата на рерната со четвороструко стакло
Внатрешното стакло се вади за чистење
Звучен аларм
Електричен грил
Сигурносни вентили
Грил решетка: 1
Решеткаста полица со заден граничник: 2
Плех 40 mm длабочина: 2
Телескопски шини со делимично извлекување: 1

Приклучување на напон

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz
Осигурувач (A): 50 A
Напон: 220-240 V
Приклучна моќ: 11400 W

Tip ploce za kuvanje

Индукциона плоча

Sirina sporeta

90

Broj kuvajucih mesta

5

Ciscenje rerne

Пиролитичко

Boja

Зелена

Proizvodaci

Smeg

Estetika smeg

Portofino