Дизајн

Црна боја,детали од бакар

Програми /Функции

Одржување топло
Загревање јадења
Повторно загревање
Одмрзнување

Технички карактеристики

Механизам на отворање на вратата: Push-pull
Температура на загревање: од 30 °C – 80 °C
Максимална дозволена тежина за загревање: 15 kg

Boja

Бакарна, Црна

Estetika smeg

Dolce Stil Novo

Proizvodaci

Smeg