Програми /Функции
Број на зони за готвење: 3
Број на индукциски зони за готвење: 3
Број на зони за готвење со booster-има: 3
Број на нивоа на моќ за готвење: 9
iПрекинувач за палење и гасење

Управување
Начин на подесување:Контрола на допир

Опции
Електронски програмски саат со функција за исклучување и потсетник: 3
Звучен аларм за крај на готвењето
Индикатор за преостанато време
Ограничување на потрошувачката на ел.енергија
Заклучување на командите заради спречување неправилна работа

Зони за готвење
Напред лево – Индукција – 2300W – со booster 37000W – Ø 210 mm
Назад лево – Индукција – 1400 W – со booster 2500W – Ø 145 mm
Десно – Индукција – голема – 1800/2800W – со booster 3500/3600W – Ø 180/280 mm

Технички карактеристики
Автоматско подесување на пречникот на зоната за готвење соодветно на големината на садот
Автоматско детектирање на сад
Индикатор за најмал пречник на зоната за готвење
Автоматско исклучување во случај на прегревање
Автоматско исклучување во случај на прелевање
Индикатор за преостаната топлина
Заштита од неправилна работа

Прибор
Гребалка: 1

Приклучување на напон
Монофазен приклучок (V): 220-240 V
Приклучна моќ (W): 7200W
Осигурувач (A): 30.4 A
Фрекфенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Težina 13,5 kg
Dimenzii 59 × 67 × 14 cm
Tip ploce za kuvanje

Индукциона плоча

Broj kuvajucih mesta

3

Sirina ploce

60

Boja

Црна

Proizvodaci

Smeg

Estetika smeg

Универзална