Дизајн

EASYLINE

Управување

Електронско ракување
Број на програми: 3
Број на корпи на саат: 60/30/20

Карактеристики

Димензии на корпите: 600×500 или 500×500 mm
Максимална висина на садовите за миење: 420 mm
Капацитет на резервоарот за миење: 22 L
Капацитет на бојлерот: 8 L
Начин на дозирање на средството за плакнење: Атмосферски бојлер и плакнење со пумпа (HTR систем)
Начин на миење: Пумпа со “Soft Start” систем
Начин на дозирање на детергентор: Пумпа за одвод и трофазен динамички филтер
Систем за известување на грешка
Автоматско миење на резервоарот при исфрлањето на водата
Две прскалки за миење од нерѓосувачки челик AISI 304
Две прскалки за плакнење од нерѓосувачки челик AISI 304

Опрема

PB50D01– Kорпа за садови, max 18 парчиња Ø 250 mm
PB50G01 – Универзална корпа со рамно дно
PHOOS02 – Kорпа за есцајг со 6 прегради

Технички податоци

Напон во V и вкупна приклучна моќ во KW: 400V 3N 50Hz / 10 kW
Нето тежина: 116 kg
Бруто тежина: 128 kg
Димензии ( ШxДxВ): 73,4 x 76,0 x 152,0/194,0 cm

Додатен прибор -опционо

PB50D01– Kорпа за садови, max 18 парчиња Ø 250 mm
PB50G01 – Универзална корпа со рамно дно
PHOOS01 – Корпа за есцајг
PHOOS02 – Kорпа за есцајг со 6 прегради
WB50D01 – Жичана корпа за 18 садови Ø 250 mm и чинии за самопослужување
WB50G01 – Величина на жичаната корпа со рамно дно
WB50G02 – Жичана корпа со косо дно за чаши Ø max 90 mm
WB50G03 – Жичана корпа со косо дно за чаши Ø max 72 mm
WB50G04 – Жичана корпа со косо дно за чашиØ max 120 mm
WB50T02 – Жичана корпа за 7 длабоки плехови за печење GN1/1 20mm
WH00S01 – Жичан додаток за чинии
WH00C01 – Додаток за шолји со косо дно

Broj korpi na sat
Dimenzije korpe mm
Maksimalna visina posude
Nacin doziranja sredstva
Nacin pranja posuda
Proizvodaci