Плоча за готвење

4 места за готвење
Предна лева: 2500 W
Задна лева: 1800 W
Предна десна: 1000 W
Задна десна: 1800 W
Мат црни емајлирани капаци за горилниците
Мат црни емајлирани носачи за садови
Сигурносни вентили

Рерна

Зафатнина: 55 l
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
Електричен часовник за почеток и крај на печењето
4 нивоа на печење
Внатрешноста на рерната од емајлиран челик кој лесно се одржува
Врата на рерна со дупло стакло
Внатрешното стакло се вади за чистење
Звучен аларм
Електричен грил
Сигурносни вентили

Приклучување на напон

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz
Осигурувач (A): 13 A
Напон: 220-240 V
Приклучна моќ: 3000 W
Приклучување на гас: 7100 W

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Sirina sporeta

60

Broj kuvajucih mesta

4

Boja

Inox

Estetika smeg

Classic

Proizvodaci

Smeg