Плоча за готвење

4 зони за готвење
Предна лева: двојна – 750 – 2200 W – Ø 12.0 – Ø 21.0 cm
Задна лева: 1200 W – Ø 14.0 cm
Предна десна: 1800 W – Ø 18.0 cm
Задна десна: со проширена зона – 2200 W – 26.5 x 17.0 cm

Рерна

Зафатнина: 79 l
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
Електричен часовник за почеток и крај на печењето
Температура на печење: од 40°C до 260°C
Осветлување: 1 халогена светилка
5 нивоа на печење
Внатрешноста на рерната од емајлиран челик кој лесно се одржува
Вратата на рерната со двојно стакло
Внатрешното стакло се вади за чистење
Звучен аларм
Електричен грил
Сигурносни вентили
Широк плех: 2
Решеткаста полица со заден граничник: 2

Приклучување на напон

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz
Осигурувач (A): 46 A
Напон: 220-240 V
Приклучна моќ: 10500 W

Tip ploce za kuvanje

Инфрацрвена плоча

Sirina sporeta

60

Broj kuvajucih mesta

4

Boja

Inox

Estetika smeg

Classic

Proizvodaci

Smeg