Плоча за готвење

5 зони за готвење
Предна лева: 3000 W – брза
Задна лева: 1800 W
Централна: 3500 – ултра брза
Предна десна: 1000 W
Задна десна: 1800 W
Мат црни емајлирани капаци за горилниците
Мат црни емајлирани носачи за садови
Сигурносни вентили

Рерна

Зафатнина: 66 l
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
Електричен часовник за почеток и крај на печењето
Температура на печење: од 50°C до 275°C
Осветлување: 1 халогена светилка
Ладна врата
5 нивоа на печење
Внатрешноста на рерната од емајлиран челик кој лесно се одржува
Вратата на рерната со тројно стакло
Внатрешното стакло се вади за чистење
Звучен аларм
Електричен грил
Сигурносни вентили
Широк плех: 1
Решеткаста полица со заден граничник: 2
Подлога од лиено железо за vok сад

Простор за одложување на плинска боца

Опционо

Телескопски водилки со потполно извлекување
Телескопски водилки со делимично извлекување
Кит со 4 ногарки од нерѓосувачки челик

Приклучување на напон

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz
Осигурувач (A): 10 A
Напон: 220-240 V
Приклучна моќ: 2100 W

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Sirina sporeta

90

Broj kuvajucih mesta

5

Boja

Inox

Estetika smeg

Classic

Proizvodaci

Smeg