Плоча за готвење

5 зони за готвење
Предна лева: 3000 W – брза
Задна лева: 1800 W
Централна: 3500 – ултра брза
Предна десна: 1000 W
Задна десна: 1800 W
Мат црни емајлирани капаци за горилниците
Мат црни емајлирани носачи на садовите
Сигурносни вентили

Рерна

Зафатнина: 66 l
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
Електричен часовник за почеток и крај на печењето
Температура на печењето: од 50°C до 260°C
Осветлување: 1 халогена светилка
Ладна врата
5 нивоа на печење
Внатрешноста на рерната од емајлиран челик кој лесно се одржува
Вратата на рерната со двојно стакло
Внатрешното стакло се вади за чистење
Звучен аларм
Електричен грил
Сигурносни вентили
Широк плех: 1
Решеткаста полица со заден граничник: 2
Подлога од лиено железо за вок сад

Простор за одложување на плинската боца

Опционо

Телескопски водилки со целосно извлекување
Телескопски водилки со делумно извлекување
Кит со 4 ногарки од нерѓосувачки челик

Приклучување на напон

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz
Осигурувач (A): 13 A
Напон: 220-240 V
Приклучна моќ: 2800 W

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Sirina sporeta

90

Broj kuvajucih mesta

5

Boja

Inox

Estetika smeg

Classic

Proizvodaci

Smeg