Smeg FAB5LBL5
Технички карактеристики

Годишна потрошувачка на електрична енергија: 61 kWh

Bruto zapremina frižiderskog dela: 38 litara

Нето зафатнина на фрижидерскиот дел: 34 l

Климатска класа: SN – T

Ниво на бучава: 40 dB(C)

Карактеристики на фрижидерскиот дел

Посебна полица за шишиња

Внатрешно LED осветлување

Број на проѕирни прегради на вратата: 1

Број на подесливи прегради на вратата: 1

Број на прегради за шишиња на вратата: 1

Прибор: сад за мраз

Димензии (В/Ш/Д) во cm: 72,5-74 (подеслива) x 40,4 x 50 (54 cm со рачката)

* Не е можна промена на страната на отварање на вратата

Konstrukcija frizidera

Слободностоечки

Sirina frizidera

40

Boja

Црна

Strana otvaranja vrata

од десно кон лево

Zapremina frizidera

32

Estetika smeg

50's Retro style

Proizvodaci

Smeg

Tip frizidera

Слободностоечки