Smeg FAB5RRD5
Технички карактеристики

Класа на енергетска ефикасност: D

Годишна потрошувачка на електрична енергија: 61 kWh

Бруто зафатнина на фрижидескиот дел: 38 l

Нето зафатнина на фрижидерскиот дел : 34 l

Климатска класа: SN – T

Ниво на бучава: 40 dB(C)

Карактеристики на фрижидерскиот дел

Посебна полица за шишиња

Внатрешно LED осветлување

Број на проѕирни прегради на вратата: 1

Број на подесливи прегради на вратата: 1

Број на прегради за шишиња на вратата: 1

Прибор: сад за мраз

Димензии (В/Ш/Д) во cm: 72,5-74 (подеслива) x 40,4 x 50 (54 cm со рачката)

* Не е можна промена на страната на отварање на вратата

Konstrukcija frizidera

Слободностоечки

Sirina frizidera

40

Boja

Црвена

Strana otvaranja vrata

од лево кон десно

Zapremina frizidera

32

Estetika smeg

50's Retro style

Proizvodaci

Smeg

Tip frizidera

Слободностоечки