Дисплеј:

LCD екран на допир

Технички карактеристики

Класа на енергетска ефикасност: A

Годишна потрошувачка на електрична енергија: 238 kWh

Нето зафатнина на замрзнувачкиот дел: 204 l

Време на одмрзнување на фрижидерот: 24 часа

Капацитет на замрзнување: 20 Kg/h

Климатска класа: SN-ST

Ниво на бучава: 39 dB

Карактеристики на замрзнувачот:

Број на фиоки во замрзнувачот: 7

Прекинувач за брзо замрзнување

Сад за мраз

Светлосна индикација

Димензии

Висина: 178 cm

Ширина: 56 cm

Длабочина: 55 cm

Konstrukcija frizidera

Вграден

Sirina zamrzivaca

54

Strana otvaranja vrata

од десно кон лево

Tehnologije fz

NoFrost

Zapremina zamrzivaca

204

Ugradna visina korpusa

178

Proizvodaci

Smeg