Технички карактеристики:

Класа на енергетска ефикасност: F

Годишна потрошувачка на електрична енергија: 406 kWh

Нето зафатнина на фрижидерскиот дел: 376 l

Нето зафатнина на делот за замрзнување: 196 l

Време на одмрзнување на фрижидерот: 15 часа

Капацитет на замрзнување: 13 Kg/24h

Климатска класа: SN-ST

Ниво на бучава: 46 dB(A)

Карактеристики на фрижидерскиот дел:

Број на садови за овошје и зеленчук: 4

Број на по висина подесливи полици: 2

Beoj фиксирани полици: 1

Внатрешно LED осветлување

Број на подесливи прегради во вратата: 4

Број на проѕирни прегради на вратата: 2

Број на прегради за шишиња: 2

Прибор: сад за јајца, 2 лизгачи,вентилатор

Blue light технологија

Карактеристики на замрзнувачот:

Број на фиоки во замрзнувачот: 5

Број на полици во замрзнувачот: 1

Мануелен ледомат

Прекинувач за брзо замрзнување

Димензии на апаратот:

Висина: 182 cm

Ширина: 92 cm

Длабочина: 67 cm (со рачката за отварање на вратата 72 cm)

Konstrukcija frizidera

Side by side, Слободностоечки

Sirina frizidera

92

Boja

Inox

Tehnologije fz

NoFrost, Ледомат

Zapremina frizidera

376

Zapremina zamrzivaca

196

Proizvodaci

Smeg