Опис

Контролни копчиња

3 вшмукувачки брзини

Интензивен начин на вшмукување

LED ламба

3 филтри за маснотија

Пречник на одводот: Ø 150 mm

Неповратен вентил

Максимална вшмукувачка моќ во слободен режим: 820 m3/h

Моќ на моторот: 280 W

Бучава: 50 dB(A)

Брзина I II III IV Интензивна
Вшмукувачка моќ [m3/h]: 333 477 649 797
Бучава [dB(A)]: 50 59 67 72
Tip aspiratora

Ѕиден

Usisna aspiratora

820

Sirina aspiratora

75

Boja

Мултиколор

Estetika smeg

50's Retro style

Proizvodaci

Smeg