Програми /Функции
Број на зони за готвење: 3
Број на индукциски зони за готвење: 3
Број на зони за готвење со booster-има: 3
Број на прилагодливи зони: 1
Број на нивоа на моќ за готвење: 15
Прекинувач за палење и гасење

Управување
Начин на подесување:Контрола на допир
Лизгач

Опции
Опција за повеќенаменска зона за готвење
Електронски програмски саат со функција за исклучување и потсетник: 3
Звучен аларм за крај на готвењето
Индикатор за преостанато време
Функција за ограничување на потрошувачката на струја
Заклучување на командите заради спречување неправилна работа
Брзо бирање на нивоата за готвење

Зони за готвење
Напред десно – Индукција – 1800/2800 W – со booster 3500/5200 W – Ø 180/280 mm
Напред лево – Индукција – мултизона – 2300 W – со booster 3200 W – Ø 210 mm – 392 x 195 mm
Назад лево – Индукција – мултизона – 2300 W – со booster 3200 W – Ø 210 mm – 392 x 195 mm

Технички карактеристики
Автоматско подесување на пречникот на зоната за готвење соодветно на големината на садот
Автоматско детектирање на сад
Индикатор за најмал пречник на зоната за готвење
Автоматско исклучување во случај на прегревање
Автоматско исклучување во случај на прелевање
Индикатор за преостаната топлина
Заштита од неправилна работа

Приклучување на напон
Монофазен приклучок (V): 220-240 V
Приклучна моќ (W): 7350W
Фрекфенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip ploce za kuvanje

Индукциона плоча

Broj kuvajucih mesta

3

Sirina ploce

60

Boja

Црна

Proizvodaci

Smeg

Estetika smeg

Универзална