Ултра-брзи горилници

Горилници:

Преден централен: 1800 W

Заден централен: 3000 W

Сигурносни вентили

Ракување од напред

Боја на рачките: Inox

Напон (V): 220-240 V

Фрекфенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Domino, Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

2

Sirina ploce

30

Boja

Црна

Proizvodaci

Smeg

Estetika smeg

Classic