Плоча за готвење

5 зони за готвење
Предна лева: 2900 W
Задна лева: 1800 W
Централна: 5000 W
Задна десна: 1800 W
Предна десна: 1000 W
Мат црни емајлирани капаци за горилниците
Носачите на садови од лиено железо
Сигурносни вентили
Една подлога од лиено железо за вок сад

Главна рерна

Бруто зафатнина: 115 l
Каталитички систем на самочистење
Внатрешноста на рерната од емајлиран челик кој лесно се одржува
Број на полици: 5
Тајмер за почеток и крај на печењето
Внатрешното стакло се вади за чистење
Вратата на рерната со тројно стакло
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Електричен грил
Тајмер
Звучен аларм
Температура на печењето: од 50°C до 260°C

Прибор

Гребалка: 1
Ражен: 1
Широк плех: 2
Решеткаста преграда со граничник позади: 2
Горна хромирана полица: 1
Каталитичка плоча: 3

Приклучување на напон

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz
Осигурувач (A): 14 A
Напон: 220-240 V
Приклучна моќ: 3200 W

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Sirina sporeta

90

Broj kuvajucih mesta

5

Boja

Inox

Estetika smeg

Victoria

Proizvodaci

Smeg