Плоча за готвење

4 зони за готвење
Предна десна: : Ø 145 mm, 1.4 kW
Задна десна: Ø 210 mm, 2.3 kW
Предна лева: Ø 180 mm, 1.85 kW
Задна лева: Ø 180 mm, 1.85 kW
Индикатор за преостаната топлина
Вкупна моќ на загревање: 19.6 kW

Главна рерна

Бруто зафатнина: 68 l
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Звучен аларм
Температура на печење: од 50°C до 245°C
Осветлување: 1 халогена сијалица, моќ 40 W
4 нивоа на печење
Внатрешното стакло се вади за чистење
Сигурносни вентили
Терморефлектирачко стакло
Гребалка: 1
Плех 40 mm длабочина: 1
Грил решетка: 1
Решеткаста полица со заден граничник: 2
Телескопски водилки на извлекување: 1

Помошна рерна

Бруто зафатнина: 41 l
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
Температура на печење: од 50°C до 245°C
Осветлување: 1 халогена сијалица, моќ 40 W
2 нивоа на печење
Електричен грил
Терморефлектирачко стакло
Плех 40 mm длабочина: 1
Грил решетка: 1
Решеткаста полица со заден граничник: 1

Приклучување на напон

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz
Осигурувач (A): 56 A
Напон I: 220-240 V
Напон II: 380-415 V
Приклучна моќ: 12700 W

Tip ploce za kuvanje

Индукциона плоча

Sirina sporeta

60

Broj kuvajucih mesta

4

Boja

Црна

Estetika smeg

Victoria

Proizvodaci

Smeg